loading...
دانلود انواع فایل های دانشجویی
کککک بازدید : 28 جمعه 10 خرداد 1398 نظرات (0)

با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.

  • دانلودپروژه دامپروری

    دسته :

    مهندسی کشاورزی

    فرمت/ورد تعداد صفحات 227
    قیمت : 9000 تومان

     

     
  •  
::
توضیحات بیشتر در مورد دانلودپروژه دامپروری :

دانلودپروژه دامپروری 

5453ote3mzy_

فهرست مطالب

پيشگفتار  
فصل اول كليات  
مقدمه  
نژاد  
دستگاه گوارش نشخواركنندگان  
احتياجات غذايي گاو شيري  
قابليت هضم غذا  
روش هاي اندازه گيري انرژي  
   
فصل دوم : جيره هاي غذايي  
تغذيه دام  
دستگاه گوارش گاو  
خوراك گاو شيري  
سيلو كردن.  
ساختمان سيلو  
مواد متراكم (كنسانتره) در جيره غذايي دام  
جيره متعادل و متوازن  
دسته بندي گله گاو شيري  
مديريت تغذيه گاوهاي شيري پر توليد  
ارزيابي وضعيت بدني گاو شيري و رتبه بندي آن (B.S.C)  
فصل سوم : جايگاه دام  
فضاي لازم براي تركيب گله گاو شيري  
اتاق شير دوشي  
زايشگاه  
انبار علوفه ، كنسانتره ، سيلو ، پوشال  
   
فصل چهارم : فيزيولوژي پستان  
ترشح شير و كيفيت آن  
بيماري ورم پستان  
مديريت و پاكيزگي آغل  
   
فصل پنجم : تلقيح مصنوعي و اصلاح نژاد  
مراحل زايمان  
   
فصل ششم : مديريت دامداري    
بهداشت و بيماري دام  
   
فصل هفتم : تهيه طرح گاوداري شيري  
   
فصل هشتم : پرواربندي  
راهنماي استفاده از جداول تركيب غذايي  
منابع فارسي  
منابع انگليسي  

 پيشگفتار

بانك كشاورزي به عنوان بانكي تخصصي با هدف تأمين نيازهاي مالي دست اندركاران امور كشاورزي در سراسر ايران ، تأسيس شد . گستردگي جغرافيايي و ارتباط تنگاتنگ با روستائيان ، ضرورت ارائه خدمات ترويجي و آموزش كشاورزي را ايجاب كرد و براين اساس ، ايجاد شبكه اي از دانش آموختگان كشاورزي ضرورت يافت .

رشد روزافزون علوم در همه زمينه ها ، بنياد كشاورزي سنتي را در جهان در هم ريخت و تحولي شگرف درعملكرد محصولات كشاورزي و دامي به پا كرد . به موازات رشد شتابان جمعيت در جهان ، كشورهاي پيشرفته با استفاده از جديدترين يافته هاي علمي و به كارگيري بهينه آب و خاك   و نهاده هاي كشاورزي و… آنچنان افزايشي در عملكرد محصولات كشاوري در واحد سطح و محصولات دامي در واحد زمان ايجاد كردند كه به صادر كنندگان اصلي توليدات كشاورزي و دامي تبديل شدند . براي مثال از سال۱۹۲۰ تا ۱۹۷۰ يعني در مدت ۵۰ سال ، طول دوران پرورش جوجه هاي گوشتي به نصف كاهش يافت در حالي كه ميزان توليد دو برابر شده بود . به عبارت ديگر رشد   جوجه هاي يك روزه به طور متوسط روزانه چهار برابر شده بود . در اين مدت ضريب تبديل غذا از ۵ به ۲/۲ و ميزان تلفات در يك دوره نيز از ۲۰ درصد به ۴ درصد كاهش يافته بود . كشورهاي در حال توسعه اما ، با افزايش روزافزون جمعيت ، به دليل استفاده سنتي از منابع طبيعي ، روز به روز فقيرتر    مي شدند .

از آنجا كه پيشرفت و توسعه كشاورزي و دامداري مستلزم شناخت علمي اثر عوامل محيطي در رشد بهينه گياه و دام و به كارگيري صحيح نهاده هاي كشاورزي همچون ماشين آلات ، آب ، كود و بذور اصلاح شده و… است ، ضرورت گسستن از بندهاي بهره برداري سنتي از نهاده هاي كشاورزي و دامي و به كارگيري جديدترين يافته هاي علمي در اين زمينه به روشني خود را نشان مي داد . ديگر با عملكرد يك تن در هكتار گندم آبي ، تغذيه جمعيت انبوه و روزافزون امكان پذير نبود . بنابراين راهنمايي روستائيان گرفتار روش هاي سنتي و ارائه مشورت هاي علمي به متقاضيان ايجاد تأسيسات كشاورزي و دامي ، آموزش هرچه بيشتر دانش آموختگان كشاورزي را در بانك كشاورزي ضروري ساخت . براين اساس و به كمك كارشناسان سازمان خواروبار جهاني ، دوره آموزشي « روش تهيه و برسي طرحهاي كشاورزي » پا گرفت و در اين زمينه كارشناسان ورزيده اي تربيت شدند كه سال ها آموزش اين دوره را به عهده داشتند .

اكنون ، سال ها از آخرين چاپ منابع آموزشي اين دوره مي گذرد . در اين مدت پيشرفت هاي چشمگيري در علوم كشاورزي و دامي و صنايع وابسته به آنها ، همچون ساير علوم صورت گرفته  است . اداره كل آموزش و بهبود مديريت برآن است تا با بازنگري منابع اين دوره ، ضمن به روز كردن محتواي منابع آموزشي ، حذف موضوعات كهنه ، جايگزيني مقولات جديد و به كارگيري روش هاي نوين آموزشي ، به بازسازي اين دوره آموزشي بپردازد و ترديد ندارد كه در اين راه به ياري تمامي همكاران كارشناس نيازمند است و دست ياري آنان را به گرمي مي فشارد .

فصل اول : كليات                                            

مقدمه

انسان اوليه پس از اين كه ساليان بسيار زيادي در جنگل ها ، دشت ها و غارها روزگار را با خوردن برگ ، دانه و ميوه درختان و شكار حيوانات گذرانيد به ساختن پناگاه پرداخت و توانست بعضي از حيواناتي را كه تا ديروز شكار مي كرد ، رام و اهلي نمايد. او توانست همراه با پيشرفت ابزار كارش جايگاهي مخصوص براي دامهايش در گوشه اي از مأوي و مسكن خويش بنا كند . پس از اهلي كردن دام و بهره برداري از محصولات آن ، دامداري هاي اوليه را شكل داد و بهره برداري اقتصادي و رفع نياز جامعه بشري را سامان بخشيد . در اين دوران گاو  در كشورهاي باستاني مصر ، يونان ، چين ، هندوستان و ايران اهميت بسياري داشته و پرورش داده مي شده است و آثاري مادي ، كتابها و كتيبه هاي نوشته شده و نقوش به جاي مانده در غارها از دلايل آن است . در آثار تخت جمشيد و كاخهاي مصر ، يونان و هندوستان كمتر كتيبه و سنگ نوشته اي    مي توان يافت كه بدون نام يا تصوير گاو باشد . اين دام بزرگ تأمين قسمت عمده اي از نيازهاي اوليه همچون گوشت ، فراورده هاي لبني و حتي انجام دادن كارهاي سخت بشر را به عهده گرفت و شايد به همين خاطر تصوير آن در بين بعضي از اقوام ، مظهر قدرت و پرچم آنها شد و در ميان بعضي از اقوام ديگر جايگاهي مقدس پيدا كرد .

به عقيده بعضي از باستان شناسان ، هشت هزار سال قبل از ميلاد مسيح در خاورميانه و در كنار رودخانه هاي دجله و فرات و كنار درياي مديترانه اهلي كردن گاو مرسوم بوده است . اگر چه دامداري مبتني بر كوچ نشيني به علت طي طريقهاي طولاني و از دست دادن زمان پيشرفت زيادي نكرد ، اما پرورش گاو در اقصا نقاط دنيا ، به علت داشتن فرصت كافي ، به خدمت گرفتن تجربه و تكنولوژي ، رعايت اصول بهداشت ، مديريت دامپروري و احداث جايگاه هاي مختلف ، به عنوان يك حرفه سود آورد توسعه يافت .

دانلودپروژه دامپروری

قیمت : 9000 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1533
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 55
  • آی پی دیروز : 26
  • بازدید امروز : 1,147
  • باردید دیروز : 38
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 1,435
  • بازدید ماه : 3,102
  • بازدید سال : 27,082
  • بازدید کلی : 138,094